Savetovalište ‘Jefimija’ radi u novom prostoru i uvodi dežurstvo za neposrednu podršku ženama koje se leče u Opštoj bolnici Užice

Zahvaljujući podršci grada Užica, Savetovalište za žene sa invaliditetom obolele od raka dojke ‘’Jefimija’’, od početka februara počelo je sa radom u novom prostoru koji se nalazi u Užicu, u ulici Nikole Pašića 38 b.

Novi prostor pruža sve potrebne uslove za optimalan rad i omogućuje da se u prijatnom ambijentu korisnicama koje se leče u Opštoj bolnici Užice, kao i drugim ustanovama Zdravstvenog centra Užice, pruži iskustvena, psihološka i informativna podrška.

Posebno značajno za obolele koje nisu iz Užica i neposredne okoline i koje ne mogu redovno da koriste aktivnosti ‘Jefimije’, je mogućnost da svakog utorka, nakon otpusta iz bolnice i pregleda u hirurškoj ambulanti OB Užice posete ‘Jefimiju’ i tamo dobiju potrebne informacije i podršku, kao i potrebne kontakte.

Članice ‘Jefimije’ koje pružaju podršku dežuraće svakog utorka u periodu od 9,00 do 13,00 časova osim za vreme praznika.