Саветовалиште ‘Јефимија’ ради у новом простору и уводи дежурство за непосредну подршку женама које се лече у Општој болници Ужице

Захваљујући подршци града Ужица, Саветовалиште за жене са инвалидитетом оболеле од рака дојке ‘’Јефимија’’, од почетка фебруара почело је са радом у новом простору који се налази у Ужицу, у улици Николе Пашића 38 б.

Нови простор пружа све потребне услове за оптималан рад и омогућује да се у пријатном амбијенту корисницама које се лече у Општој болници Ужице, као и другим установама Здравственог центра Ужице, пружи искуствена, психолошка и информативна подршка.

Посебно значајно за оболеле које нису из Ужица и непосредне околине и које не могу редовно да користе активности ‘Јефимије’, је могућност да сваког уторка, након отпуста из болнице и прегледа у хируршкој амбуланти ОБ Ужице посете ‘Јефимију’ и тамо добију потребне информације и подршку, као и потребне контакте.

Чланице ‘Јефимије’ које пружају подршку дежураће сваког уторка у периоду од 9,00 до 13,00 часова осим за време празника.